Визначення терміну «Спирт етиловий ректифікований»

Спирт етиловий ректифікований
Спирт етиловий ректифікований
- спирт етиловий, отриманий шляхом брагоректифікації дозрілої спиртової бражки, отриманої із різних видів зерна, іншої цукро- і крохмалевмісної харчової сировини (за винятком плодово-ягідної) або ректифікації спирту етилового-сирцю, а також головної фракції етилового спирту, яку отримують під час виробництва спирту з крохмалевмісної чи цукровмісної сільськогосподарської продукції.
Спирт етиловий ректифікований - спирт етиловий, отриманий шляхом брагоректифікації дозрілої спиртової бражки, отриманої з різних видів зерна, іншої цукровмісної чи крохмалевмісної харчової сировини (крім плодово-ягідної), або ректифікації спирту етилового-сирцю, а також головної фракції етилового спирту, яку отримують під час виробництва спирту з цукровмісної чи крохмалевмісної сільськогосподарської продукції.
ЗАКОН УКРАЇНИ Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, спиртових дистилятів, біоетанолу, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, тютюнової сировини, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального (розд.13, п.18) м.Київ, 18 червня 2024 року № 3817-IX
Словник створено і підтримується за допомогою ipLex – сучасної бази даних нормативно-правової, судової та довідкової інформації
30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Останні новини