Визначення терміну «Напій медовий»

Напій медовий
Напій медовий
- алкогольний напій, вироблений з натурального бджолиного меду, міцність якого набувається в результаті спиртового бродіння розчину натурального бджолиного меду в соках плодово-ягідних чи виноматеріалах плодово-ягідних, а в разі виробництва напою медового кріпленого - підвищується шляхом додавання спирту етилового ректифікованого або спиртового дистиляту.
ЗАКОН УКРАЇНИ Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, спиртових дистилятів, біоетанолу, алкогольних напоїв, тютюнових виробів, тютюнової сировини, рідин, що використовуються в електронних сигаретах, та пального (ст.1) м.Київ, 18 червня 2024 року № 3817-IX
Словник створено і підтримується за допомогою ipLex – сучасної бази даних нормативно-правової, судової та довідкової інформації
30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Останні новини